"Son dakikalarda çok iyi oynadık"

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Euroleague'de Yunanistan ekibi Panathinaikos'u 82-75 yenerek, Top 16 turuna iyi başlangıç yaptıklarını söyledi.

NTV Spor 30.12.2015 - 23:40
"Son dakikalarda çok iyi oynadık"

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, çok zor bir maç oynadıklarını aktararak, "Top 16'da oynayacağımız bütün maçlar bu şekilde zor olacak. Maça çok iyi başladık. Rakibimiz, 14-0'lık seriye hemen tepkisini göstererek toparladı. Skor olarak hep öndeydik. Çok kritik noktada 2 sayı öne geçtiler. İyi tepki verip toparladık ve son dakikalarda çok iyi basketbol oynadık. İlk maça galibiyetle başlamak çok önemliydi" dedi.

Tecrübeli başantrenör, karşılaşmayı takip eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a da desteğinden dolayı teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Sarı-lacivertlileri basketbolcu Ekpe Udoh ise aldıkları galibiyetle Top 16'ya çok güzel bir başlangıç yaptıklarını kaydetti.

DJORDJEVİC: FENERBAHÇE İLK YARI DAMGAYI VURDU
Panathinaikos Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, Fenerbahçe'nin maçı ilk çeyrekteki oyunuyla kazandığını dile getirdi.

Fenerbahçe'yi galibiyetten dolayı tebrik eden Djordjevic, "İlk çeyrek çok kötüydük, kalan üç çeyrek iyiydik. Fenerbahçe üstün gücüyle damgayı ilk çeyrekte vurdu. İlk periyotta oyuncularım maçı izledi. İlk yarı maçı tutan Diamantidis'ti. Kasığında acı vardı ve ikinci yarı oynamadı. Kazanmak için oynadık. Hücum ribauntlarında daha akıllıca davranmamız gerekiyor. Süreyi birkaç kez hücum yapamadan bitirdik. Bu seviyede takımların böyle hatalar yapmaması lazım" dedi.

Yunan ekibinin Sırp oyuncusu Miroslav Raduljica ise maça iyi başlayamadıklarını aktararak, "Daha sonra ritmimizi toparladık. Sonuna kadar mücadele ettik. Daha fazla sayı atsaydık sonuç farklı olabilirdi. Fenerbahçe çok iyi takım. Top 16'da önümüzde çok maç var" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...