"Galatasaray dışında Barcelona..."

Galatasaray Odeabanklı basketbolcu Göksenin Köksal, sarı-kırmızılı takımın ULEB Avrupa Kupası şampiyonluğu hedefiyle kurulduğunu söyledi.

NTV Spor 01.01.2016 - 16:48
"Galatasaray dışında Barcelona..."

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Göksenin, ULEB Avrupa Kupası'nda grubu lider bitirerek, son 32 takım arasına kaldıklarını kaydederek, "Bu takım Avrupa Kupası şampiyonluğu için kuruldu. Hepimiz bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Çok iyi gidiyoruz ve hedefimize ulaşacağız. Grubu lider bitirdik. Şimdi sırada diğer grupta liderlik ve sonrasında tabii ki şampiyonluk var" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da kaptanlık yapmayı hedeflediğini aktaran sarı-kırmızılı basketbolcu, "Ben Galatasaray'ın çocuğuyum. Altyapıdan bugünlere geldim. Galatasaray'da kaptanlık yapma hedefim var. Bu forma altında tarihe geçecek başarılara imza atmak istiyorum. Galatasaray dışında formasını giymeyi hedeflediğim tek takım ise Barcelona. İnşallah kariyerimin belli döneminde İspanya'da hedeflediğim bu formayı giyebilirim" açıklamasında bulundu.

A Milli Takım ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman'ın Avrupa'nın en iyi antrenörlerinden birisi olduğunu belirten 24 yaşındaki basketbolcu, şunları kaydetti:

"Avrupa'nın en iyi antrenörlerinden olan, sayısız başarılara imza atmış Ergin Ataman ile çalışma fırsatı buldum. Çok güçlü bir kadromuz olmasına rağmen bana şans verdi. Ergin Ataman gibi büyük bir hoca ile çalışmak benim için çok önemli. A Milli Takım kadrosuna yükselme şerefini yaşadım. Avrupa Şampiyonası'nda oynamak her Türk basketbolcunun hayalidir, bunu başardım ve orada önemli süreler aldım. Kariyerimde Ergin hocamın çok önemli yeri var."

Sayfa Yükleniyor...