"Hedefe ulaşacağız"

PTT 1. Lig'de ilk devreyi 17 puan ve averajla düşme hattının hemen üzerinde tamamlayan Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, "Ligi üst sıralarda tamamlama hedefine ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

NTV Spor 01.01.2016 - 17:16
"Hedefe ulaşacağız"

Yalçın, ligde son 6 haftada ortaya koydukları iyi oyunun karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İkinci devrede mücadele gücü yüksek bir takım izleteceklerini kaydeden Yalçın, "Takıma sistem değişikliği ve küçük dokunuşlar yaptık. Bu yaptığımız değişikliklere futbolcularımızın kısa sürede adapte olmasının meyvelerini toplamaya başladık. Bu hem oyuna hem de skora yansıdı. Futbolcularımız öz güveni tekrar kazandı ve bunu sonucunda iyi bir çıkış yakaladık. Ligde zorlu rakiplere karşı oynadık ama bu maçlarda 9 puan çıkarmayı bildik" dedi.

Yalçın, alt sıralardan bir an önce uzaklaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, liderle aralarındaki 12 puanlık farkın kapanabileceğini kaydetti.

Ligin her türlü sonuca açık olduğunu kaydeden Yalçın, "Hep söylediğim gibi hangi takımın bir üst lige çıkacağını ve kimin ligden düşeceğini son haftalar belirleyecek. Ligi üst sıralarda tamamlama hedefine ulaşacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...