Fenerbahçe deplasmanda güldü

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 9. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Slovakya'nın Good Angels takımını 67-58 yendi.

NTV Spor 06.01.2016 - 20:50
Fenerbahçe deplasmanda güldü

Kösice kentindeki Angels Arena'da oynanan karşılaşmaya iyi başlayan sarı-lacivertli ekip, 4. dakikayı 12-4 önde geçerken, çeyreğin kalan bölümünde rakibini hücumda durdurmakta zorlanınca, ilk periyot 20-20'lik eşitlikle tamamlandı.

İkinci çeyreğe istediği gibi başlayamayan ancak daha sonra toparlanan Fenerbahçe, periyodun son bölümünde Lavender'le bulduğu sayılarla devre sonunda soyunma odasına 34-31 önde gitti.

Üçüncü çeyreğin başında Hollingsworth'le üst üste sayılar bulan ve 24. dakikada Quigley'nin basketiyle farkı çift hanelere (33-43) çıkaran sarı-lacivertli ekip, rakibinin farkı azaltmasına engel olamamasına karşın son periyoda 49-45 önde girdi.

Dördüncü periyotta rakibinin skora ortak olmasına izin vermeyen Fenerbahçe, farkı yeniden açarak salondan 67-58 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, A Grubu'nda üst üste 8. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü. Slovak temsilcisi ise gruptakini 6. yenilgisini yaşadı.

Fenerbahçe'de 20 sayıyla oynayan Alexandria Quigley, maçın en skorer ismi oldu. Jantel Lavender 16, Ewelina Kobryn ise 10 sayıyla sarı-lacivertli ekipte çift haneli skor üreten diğer isimler oldu. Ev sahibi ekipte ise Crystal Langhorne, 17 sayıyla mücadele etti.

Sayfa Yükleniyor...