"Teklif geldiğinde mutlu oldum"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yeni transferi Kamile Nacickaite, sarı-lacivertli ekipten teklif aldığında heyecanlandığını ve mutlu olduğunu kaydetti.

NTV Spor 07.01.2016 - 21:05
"Teklif geldiğinde mutlu oldum"

Fenerbahçe'nin, Adana ASKİ'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Nacickaite, sarı-lacivertli kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Litvanyalı basketbolcu, Fenerbahçe'nin, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birisi olduğunu vurgulayarak, "Böyle bir teklif geldiğinde heyecanlandım ve mutlu oldum. Bu aynı zamanda kişisel olarak kendime koyduğum hedefleri gerçekleştirmek için bence büyük bir fırsat" değerlendirmesinde bulundu.

Kulübün hedefleri ile kendi hedeflerinin aynı doğrultuda olduğunu anlatan 27 yaşındaki basketbolcu, "Fenerbahçe'de Türkiye Kupası, lig ve FIBA Avrupa Ligi şampiyonlukları gibi hedeflerim ve beklentilerim var. Zaten kulübün de hedefleri, beklentileri bunlar" ifadelerini kullandı.

Kamile Nacickaite, yabancı oyuncu sayısının artmasıyla lig kalitesinin yükseldiğini kaydederken, Fenerbahçe taraftarıyla ilgili olarak da şunları aktardı:

"Böyle taraftara sahip bir kulüp için mücadele etmek ayrıcalık. Fenerbahçe'ye karşı oynadığım maçlarda da taraftarı gördüm. Fenerbahçe nereye giderse gitsin hem yurt içi hem de yurt dışı maçlarında taraftarları oluyor."

Sayfa Yükleniyor...