"İlk 25 dakika çok iyi oynadık"

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 15. haftasında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 90-80 mağlup eden Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, maçın ilk 25 dakikasında çok iyi oynadıklarını söyledi.

NTV Spor 09.01.2016 - 19:59
"İlk 25 dakika çok iyi oynadık"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, 25. dakikadan sonra savunma sertliklerini kaybettiklerini belirterek, "Rakibimiz çok zor atışlarda isabetli olunca bize yaklaştı. O bölümde hücumda da top kayıpları yaptık. Daha sonra maçın son iki, üç dakikalık bölümünde tecrübemizle kazanmayı başardık. İlk yarıyı 10 galibiyetle kapatıyoruz. Hedefimiz yolunda ikinci devreye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Odeabank takım kaptanı Sinan Güler ise, üçüncü periyodun sonu ile dördüncü periyodun başının maçın genelini anlattığını ancak agresif oyunlarını istikrarlı hale getirdikleri için mutlu olduğunu kaydetti.

ERDOĞAN: ÇOK TİPİK BİR HASTALIK...
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, takım olarak maçın ilk periyoduna iyi başlayamamak gibi çok tipik bir hastalıkları olduğunu söyledi.

Maça çok inançsız ve gergin başladıklarını ancak içinde bulundukları durumda bunun normal olduğunu dile getiren Erdoğan, "Bu durumu pozitif enerjiye çeviremiyoruz. Hedefimiz her maçı hafta hafta düşünmek. Bu zor bir psikolojidir ve biz bunu yapmaya çalışıyoruz. Lig bizim için devam ediyor. Rakibimiz olan takımlarla aramızda fazla fark yok. Rakip ayırt etmeden her hafta çıkıp galibiyet için oynamamız lazım" değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncularından Armand ise ilk 20 dakikada istedikleri performansı sergileyemediklerini ve iyi oynadıkları bölümü maçın tamamına yaymaları gerektiğini aktardı.

Sayfa Yükleniyor...