"Final Four maçı gibiydi"

THY Euroleague Top 16 Turu E Grubu 3. maçında sahasında Rusya'nın Lokomotiv Kuban takımını 85-79 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, maçı izleyen herkesin Final Four seviyesinde bir maç izlediğini ve her iki takımın da kazanmak için çok hırslı ve istekli olduğunu söyledi

NTV Spor 15.01.2016 - 00:05
"Final Four maçı gibiydi"
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, maçın iki farklı yarıyla oynandığını ve ikinci çeyrekte çok kötü savunma yaptıklarını vurgulayarak, "Hücumda iyi top çeviremedik. Rakibimiz maçboyunca kontrollüydü ve iyi pas yaptılar. Üçüncü çeyrekte çok daha başarılıydık ve son periyot her şeyi belirledi. Savunmada iyiydik ve çok akıllı hücumlar yaptık. Son 10 dakika takım gibi oynadık ve oyuncularımın gösterdiği performanstan çok memnunum" değerlendirmesinde bulundu.     
        
Tecrübeli başantrenör ayrıca önlerinde daha 11 maç olduğunu ve daha sabırlı olmaları gerektiğini belirterek, "Galibiyet alınca herkesi Final Four heyecanı sarıyor. Ancak önce ilk 8'e kalıp maç maç ilerlememiz gerekiyor. Bütün oyuncularımızın katkısına ihtiyacımız var. Oyuncuların nasıl antrenman yaptıkları çok belirleyici bir şey. Antrenmanlarda ne kadar güvenli oynarlarsa maçlarda da aynı şekilde oynayabilirler" diye konuştu. Fenerbahçe'nin genç oyuncularından Bogdanovic ise çok zor bir maç oynadıklarını ve rakiplerinin topu çok iyi kullandığını aktardı.     

LOKOMOTİV KUBAN CEPHESİ

Lokomotiv Kuban Başantrenörü Georgios Bartzokas, Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım olduğunu ve çok iyi mücadele sergileyeceğini bilerek İstanbul'a geldiklerini söyledi.     
        
Maçı 35 dakika kontrol ettiklerini dile getiren Bartzokas, "Son çeyrekte çok kötü savunma yaptık. Maçı neden kazanamadık bilmiyorum ama Fenerbahçe müthiş atışlar yaptı" ifadelerini kullandı. Lokomotiv Kuban oyuncularından Claver de en iyi şekilde oynamaya çalıştıklarını ama son çeyrekte kötü savunma yaparak maçı kaybettiklerini kaydetti.     

Sayfa Yükleniyor...