Chelsea ile Liverpool kapışıyor!

Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren ve gol yollarında daha etkili olmak isteyen Chelsea ile Liverpool, Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira'yı renklerine bağlamak için yarışıyor

NTV Spor 22.01.2016 - 14:58
Chelsea ile Liverpool kapışıyor!

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Suarez ve Sterling'i gönderdikten sonra forvet hattında istediği seviyeyi yakalayamayan Liverpool ile geçen sezon şampiyon olmasına karşın bu sezon küme düşmemek için mücadele eden Chelsea, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk forması giyen 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Teixeira ile gol sorununu çözmek istiyor.     
        
Mircea Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Ukrayna ekibinde bu sezon bütün kulvarlarda 25 maça çıkan ve 26 kez rakip fileleri havalandırarak dikkatleri üzerine çeken futbolcu için 24,6 milyon sterlin teklif götüren Liverpool, Alman teknik adam Jurgen Klopp dönemindeki ilk büyük transferini yapmayı planlıyor. Liverpool Başkanı Ian Ayre'in transferi bitirmek için Shakhtar Donetsk'in kamp yaptığı Florida'ya uçtuğu basına yansıyan haberler arasında yer aldı.     

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun ardından ikinci kez geçici olarak takımın başına getirilen Guus Hiddink ile lige tutunmaya çalışan Chelsea'nin henüz transfer için resmi teklif götürmediği ancak Brezilyalı futbolcu için 25 milyon sterlini gözden çıkardığı iddia edildi. Son iki yılda Diego Costa ve Willian'ı Chelsea'ye, Alexis Sanchez'i ise Arsenal'a kaptıran Liverpool'un bu kez transferi bitirmek istediği kaydedildi. 

Sayfa Yükleniyor...