"Kritik bir galibiyet aldık"

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Samsunspor karşısında elde ettikleri 1-0'lık galibiyet için, "Önemli oyunculara sahip önemli bir takıma karşı kritik bir galibiyet aldık" dedi.

NTV Spor 23.01.2016 - 23:00
"Kritik bir galibiyet aldık"

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi oynadıklarını ve hak ettikleri 3 puanı aldıklarını söyledi.

Samsunspor'un, karakterli oyunculara sahip olduğunu ifade eden Özköylü, "Hafta içinde puanları silindi. Geçen sene de böyle bir durumla karşılaştılar ama play-off oynadılar. Böyle bir takıma karşı mücadele ettik. Önemli oyunculara sahip önemli bir takıma karşı kritik bir galibiyet aldık. Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bugün müthiş oynadılar. Herkesin kazanmak için çaba gösterdiği bir maç oldu. Bugünkü oyundan, mücadeleden, oyunun kazanılmasından dolayı mutluyum. Oyunun genelinde topla oynama oranımız yüzde yetmişi bulmuştur. Böyle oynadığımız bir maçı kazanamasak üzülürdüm. Çok şükür takdiriilahi, Allah da nasip etti, kazandık" dedi.

Özköylü, ilk kez üç maç üst üste kazanma başarısı gösterdiklerini, hata yapmadan bu durumu sürdürmeleri gerektiğin belirtti.

"SADECE 3 PUAN KAZANMADIK"
Samsunspor'un iyi mücadele ettiğini aktaran Özköylü, "Ligin en önemli galibiyetini aldık, diyebilirim. Sahada olağanüstü oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Son dakikada kaleci Fevzi olağanüstü bir top çıkardı. Kalecinin maça nasıl etki ettiğini Fevzi net bir şekilde gösterdi. Bu, takıma da çok ciddi bir güven veriyor. Bu galibiyet bize sadece 3 puan kazandırmadı" şeklinde konuştu.

"YAPMAMASI GEREKEN HAREKET YAPTI"
Orta alan oyuncusu Aykut Akgün'ün süresiz kadro dışı bırakılmasına da değinen Özköylü, "Bana yapmaması gereken bir hareket yaptı, yanlış yaptı. Beni orada zor durumda bıraktı. Tüm basının önünde, tüm Türkiye'nin önünde benden özür dileyecek. Hatalıdır, ben onun büyüğüyüm, ağabeyiyim. Benim ona hiçbir yanlışım olmaz. Özür dilemediği müddetçe bu takıma girme şansı yok. Bunu kendisine de ilettim" ifadelerini kullandı.

YELEK: ÜZGÜNÜZ!
Samsunspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, zor bir maça çıkacaklarını bildiklerini ve hazırlıklarını buna göre yaptıklarını belirtti.

Karşılaşmaya istedikleri gibi başladıklarını ifade eden Yelek, "Oyun genelinde pas organizasyonlarını bir türlü yapamadık ama alanları daraltarak pozisyon bulmaya çalıştık. Karşılaşmada ilk pozisyonu bulan biz olduk. Pozisyon gol olsaydı maçın skoru daha değişik olabilirdi. Puan ya da puanlar almak istiyorduk ama olmadı, üzgünüz" diye konuştu.

"DAHA DUYARLI OLUNABİLİRDİ"
Yelek, Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulunun, takımın 3 puanını silmesine ilişkin soru üzerine, "Puan silinecekse bunun maç arefesinde olmaması lazımdı. Pazartesi ya da devre arasında silinebilirdi. Önemli bir maçtan bir gün önce haber verilmesi bizde üzüntüye yol açtı. Daha duyarlı olabilirlerdi. Pazartesi haber verselerdi ne kaybederlerdi. Federasyonun bu tavrını önemli bir maç öncesi hiç hoş karşılamadım" şeklinde ifadeler kullandı.

Sayfa Yükleniyor...