Napoli - Roma maçı ne zaman, saat kaçta? Serie A Napoli - Roma maçı hangi kanalda?

İtalya Serie A Ligi’nde heyecan Napoli - Roma mücadelesiyle devam ediyor. Napoli bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratırken haftaya topladığı 49 puanla 8. sırada girdi. Ligde oynadığı son 5 mücadelede sadece tek galibiyet alabilen Calzona’nın öğrencileri, Roma karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Konuk takım Roma ise Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için mücadele ediyor. Peki Napoli - Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 27.04.2024 - 15:38
Napoli - Roma maçı ne zaman, saat kaçta? Serie A Napoli - Roma maçı hangi kanalda?

Napoli’de Osimhen, Kvaratskhelia, Lootka, Lindstrom gibi yıldız oyuncuların yaşadığı form düşüklükleriyle dikkat çekti. Ligde oynadığı Empoli mücadelesini 1-0 kaybeden Napoli, Roma maçıyla birlikte çıkış yakalamak istiyor. Daniele De Rossi yönetimindeki Roma’da ise gözler kritik mücadelede Dybala, Pellegrini gibi oyuncularda olacak. Devler Ligi sahnesine çıkmak isteyen Roma, Napoli maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Napoli - Roma mücadelesinin ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Napoli - Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Napoli - Roma maçının detayları…

NAPOLİ - ROMA MAÇI NE ZAMAN?

Serie A’da 34. hafa heyecanı başlıyor. İnter ligin sona ermesine haftalar kala şampiyonluğunu ilan ederken takımların mücadeleleri dikkat çekiyor.

Diego Armando Maradona Stadyumu’nda oynanacak Napoli - Roma mücadelesi 28 Nisan Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.

Karşılaşma S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ROMA SON DURUM

Konuk takım Roma bu sezonu ilk 4 sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı hedefliyor.

Daniele De Rossi’nin öğrencileri geride kalan 33 haftada 17 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 58 puan topladı ve 5. sırada yer alıyor.

NAPOLİ SON DURUM

Napoli ise bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Napoli haftaya topladığı 49 puanla 8. sırada giriyor.

Napoli oynadığı 33 maçta 13 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Sayfa Yükleniyor...