"Kazanılan bir puan önemlidir"

PTT 1. Lig'de Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Behzat Çınar, "Bizim puanlara ihtiyacımız var, kazanılan bir puan önemlidir" dedi.

NTV Spor 24.01.2016 - 16:46
"Kazanılan bir puan önemlidir"

Çınar, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, ligde hiçbir takımın birbirinden farkı olmadığının sahada bir kez daha görüldüğünü, şampiyonluğa oynayan Kardemir Karabükspor ile sahada başa baş bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Maçta öne geçtikten sonra etkili oyunu sürdürdüklerini kaydeden Çınar, "Veli'nin sakatlanmasının ardından oyuncu değişikliğine gideceğimiz anda bir gol yedik. Daha sonra oyunda her iki takım da gol bulabilirdi. Bizim puanlara ihtiyacımız var, kazanılan bir puan önemlidir. Geçen hafta ağır mağlubiyet yaşadık. Bugün bunu telafi etmek için elimizden gelen bütün gayreti gösterdiğimizi düşünüyorum. Her iki takım da maçı kazanabilirdi, oyuncularımızı kutluyorum" dedi.

İLDİZ: KAZANMAK ADINA HERŞEYİ YAPTIK
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise ilk yarı istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

İkinci yarı etkili olmaya başladıkları dakikalarda enteresan bir gol yediklerini dile getiren İldiz,
"Yediğimiz golden sonra 4-5 dakika bocalama dönemi yaşadık ama hemen toparlanarak beraberlik golünü bulduk. Kazanmak adına maçın son saniyelerine kadar her şeyi yaptık, sonuç olarak maç berabere bitti. Lider geldik, lider dönüyoruz. Deplasmanlarda kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...