"Play-off'u zorlayacağız"

PTT 1. Lig'de sahasında Karşıyaka'yı 1-0 mağlup eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, "Maçın geneline bakacak olursanız takımım, sahada ne yaptığını bilen, ne istediğini bilen bir görüntü içerisindeydi" dedi.

NTV Spor 24.01.2016 - 20:24
"Play-off'u zorlayacağız"

Kerimoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını kutlayarak, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İyi mücadele edip, iyi bir oyun sergilediklerini dile getiren Kerimoğlu, "Maçın geneline bakacak olursanız takımım, sahada ne yaptığını bilen, ne istediğini bilen bir görüntü içerisindeydi. Maçtan kopmadan, oyun disiplini içerisinde mücadele verdiler. 16 maçlık periyodun sadece bir maçını kazandık. 15 final maçımız daha var. Belki bu yolda sıkıntılar da yaşayabiliriz ama hedefimiz, bulunduğumuz konumdan kurtulmak, play-off'u zorlamak" değerlendirmesinde bulundu.

GÖKSU: MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ
Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Atik Göksu ise mağlup olmalarına rağmen gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularını tebrik etti.

Maçın hakkının beraberlik olduğunu savunan Göksu, "Maalesef 87 dakika üstün oynayan bizdik ancak son dakikalarda penaltıdan yediğimiz golle mağlup olduk. Karşıyaka olarak büyük bir camiayız ve yolumuza devam edeceğiz. Tabi böyle mağlup olunca üzülüyoruz ama yolumuza devam edeceğiz. Demek ki daha çok mücadele etmemiz gerekiyormuş. Galip geldiği için de Şanlıurfaspor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...