İkinci kez ifade verdi!

Fransa'nın Olympique Lyon takımında forma giyen Mathieu Valbuena'ya şantaj yaptığı suçlamasıyla hakkında dava açılan Real Madridli yıldız futbolcu Karim Benzema, Paris'teki Versay Mahkemesi'nde ifade verdi.

NTV Spor 28.01.2016 - 23:13
İkinci kez ifade verdi!

Fransız basınında yer alan haberlerde, sorgu hakiminin yaşanan olaylara ilişkin Benzama'nın ikinci kez ifadesini aldığı belirtildi. Haberlerde, şantaj suçlamasıyla haklarında dava açılan Benzama ile diğer 4 sanığın önümüzdeki günlerde yüzleştirileceği de iddia edildi.

Sorgu hakimi, daha önce Benzema ve şantaja hedef olan Valbuena'nın yüzleştirilmesi talebini kabul etmemişti.

Konuyla ilgili soruşturma, Valbuena'nın "mal varlığını gasp etme girişimi" kapsamında yürütülüyor. Valbuena'ya özel hayatına ilişkin gizli çekilmiş bir videonun gönderilerek şantaj yapıldığı ve kendisinden 150 bin Euro istendiği öne sürülüyor. Söz konusu suçlamalarla ilgili Benzema hakkında 5 Kasım'da dava açılmıştı.

Olayla ilgili Fransız futbolcu Djibril Cisse de Paris'te 13 Ekim'de gözaltına alınmış ve aynı gün serbest bırakılmıştı. Cisse, olayın ardından bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, futbolu bıraktığını duyurmuştu. Benzama'ya ise Valbuena dahil soruşturmada adı geçenlerle görüşme yasağı getirilmişti. Bu gelişmelerin ardından Karim Benzema, Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps tarafından kadroya alınmamıştı.

Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet ise Benzema'nın soruşturmasında olumlu bir ilerleme olmadığı sürece Fransa Milli Takımı'na seçilemeyeceğini açıklamıştı.

Sayfa Yükleniyor...