Mustafa Şavluk güven tazeledi

Denizlispor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda, Mustafa Şavluk yeniden başkan seçildi.

NTV Spor 29.01.2016 - 19:04
Mustafa Şavluk güven tazeledi

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen genel kurulda tek aday olarak seçime giren Şavluk, 74 oy alarak güven tazeledi.

Süleyman Urkay'ın başkan adaylığı, üyelik aidatını yatırmadığı için Turan Özen başkanlığındaki divan kurulu tarafından kabul edilmeyince, Şavluk seçime tek aday olarak girdi.

Başkan Şavluk, yaptığı açıklamada, istişareye önem verdiğini ve bütün kararları yönetim kuruluyla aldıklarını söyledi.

Kulüpten maaş aldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Şavluk, "Denizlispor'un parasına ihtiyacım yok. Tüzük gereği de hiçbir yönetici, kulüpten para alamaz" dedi.

Son 1 ayda, girişimleri sonucu 2 milyon 100 bin liralık kaynak bulduklarını belirten Şavluk, "Bu kaynağın 1 milyon lirasını, futbolculara dağıttık. Oyuncularımızın bu sezon alacaklarının yüzde 60'ına yakınını ödedim. Bizim önceliğimiz, bu sezon futbolcuların maç başı ücretlerinin zamanında yatırılmasıdır. Bu, benim için çok önemli. Benim için çalışanın maaşı her şeyden kutsaldır. Transfer yapamayacağız. Kaldı ki yeni transfere ayıracak bütçe yok" diye konuştu.

Mustafa Şavluk başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda, Yurdal Duman, İskender Damgacı, Yasin Özepek, Cemal Işık, Ali Taşevli, Abdülcelil Kılınç, Mahmut Tekin, Ferhat Tosun, Mehmet Uz, Fatih Karahan, Süleyman Demirel ve Erkan Akkaş yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...