İbrahim Kutluay’a büyük onur

Darüşşafaka Doğuş’un icradan sorumlu yönetim kurulu üyesi İbrahim Kutluay, eski takımı Panathinaikos tarafından önemli hizmetleri nedeniyle maçta onurlandırıldı. 2002'de Yunan ekibi ile Euroleague şampiyonluğu yaşayan Kutluay'a isminin yazılı olduğu Yunanistan ekibinin forması hediye edildi.

NTV Spor 29.01.2016 - 22:37
İbrahim Kutluay’a büyük onur

Panathinaikos Kulübü, Darüşşafaka Doğuş maçı öncesinde sezon başından bu yana hayata geçirdiği "Efsanelerimizi Onurlandırıyoruz" projesi kapsamında İbrahim Kutluay'ı onurlandırdı.

2001-2003 yılları arasında yeşil-beyazlı formayı başarıyla giyen ve kulübün 2002'de kazandığı Euroleague şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Kutluay'a üzerinde isminin yazılı olduğu Yunan ekibinin forması hediye edildi.

"GURUR VERİCİ"
Daha önce birçok başarı yaşadığı salona yeniden ayak bastığı için heyecanlı olduğunu belirten Kutluay, "Yunanistan'da çok güzel günler geçirdim. Belki de kariyerimin en başarılı yıllarını orada yaşadım. Orada iyi izler de bıraktığımı düşünüyorum. Panathinaikos tarafından böyle onurlandırılmak da benim için gerçekten gurur verici" ifadelerini kullandı.

Kutluay, Panathinaikos ile birlikte 1 Euroleague şampiyonluğu, 2 Yunanistan Ligi şampiyonluğu, 1 Euroleague üçüncülüğü ve 1 kez de Yunanistan Kupası'nı kazandı.

Yunan ekibi, bu proje kapsamında daha önce Bodiroga ve Vrankovic'i de onurlandırmıştı.

Sayfa Yükleniyor...