Nani'den Çin açıklaması

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 31.01.2016 - 00:01
Nani'den Çin açıklaması

Taraftarlara seslenen yıldız isim, "Kendimizi tam anlamıyla bu maça adadık ve son dakikaya kadar mücadeleyi sürdürdük. Kazanacağımıza inanıyorduk. Taraftarımızın desteklerini hissediyoruz. Maçın içinde heyecanla bazı pozisyonları kaçırdığımızda heyecana kapılıyorlar. Taraftarımız golleri erken istiyor. Onlardan biraz sabır rica ediyorum. Lütfen birazlı daha sabırlı olmaya özen göstersinler. Önümüzdeki günlerde farkı yaratanın onlar olacağını ve onlarla galibiyetler alacağımızı biliyorum" dedi.

YILDIRIM: "20 MİLYON EURO VERDİLER, SATMADIK!"

"SÖZLEŞMEMİN SONUNA KADAR..."
Çin'den gelen teklifle ilgili görüşleri sorulan Nani, "Ben buraya hedeflerle geldim. Fenerbahçe'de şampiyon olmak istiyorum. Bu kulübü seviyorum. Başkanımıza bana gösterdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ben buraya gelirken seçimimi yaptım. Sözleşmemin sonuna kadar burada devam etmek istiyorum. Her yıl bütün kupaları kazanmak istiyorum" cevabını verdi.

Sayfa Yükleniyor...