'10 numara' sevinç

Kayserispor maçında ağları sarsan Fenerbahçe'nin 10 numaralı yıldızı Diego'nun sahalara golle dönmesi, sarı-lacivertli teknik heyetin yüzünü güldürdü

NTV Spor 31.01.2016 - 13:10
'10 numara' sevinç

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor karşısında Fenerbahçe'yi çeyrek finale taşıyan golü atan Diego'nun sakatlıktan formda dönmesi teknik heyeti sevindirdi. Fenerbahçe'de Diego'nun takıma golle dönmesi sevinç yaratırken, Ozan Tufan ise UEFA Avrupa Ligi'ne hazırlanıyor.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Diego'nun uzatma dakikalarında attığı golle çeyrek finale yükseldi. Yaklaşık 2 haftadır sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Brezilyalı oyuncu, maça uzatmanın ikinci yarısında dahil oldu. 113. dakikada attığı golle takımına tur vizesi getiren Diego'nun maça ilk 11'de başlamamasının ardında ise iki sebep vardı.

Diego'nun sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle Ozan Tufan'ın fizik olarak üstünlüğünden faydalanmak isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bu oyuncuyu ilk 11'de görevlendirdi. Teknik ekibin bir diğer düşüncesi de UEFa Avrupa Ligi'ne yönelikti. Pereira, Diego'nun Avrupa'daki 3 maçlık cezası nedeniyle Ozan'ın orta sahadaki maç performansının artmasını sağlamak istedi. Diego, Lokomotiv Moskova turunu ve bu tur geçilirse oynanacak ilk maçı kaçıracak.

Sayfa Yükleniyor...