Linnes ilk 11'de

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Martin Linnes, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki üçüncü maçına da 11'de başlarken, savunmanın sağında görev yaptı.

NTV Spor 31.01.2016 - 21:28
Linnes ilk 11'de

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu karşılaşmasında Gaziantepspor'u ağırlarken, karşılaşmaya as oyuncularının yer aldığı kadroyla çıktı. Daha önceki maçlarda yeterli süre alamayan oyuncuların şans bulduğu Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, Gaziantepspor karşısına as oyuncularının yer aldığı kadroyu sahaya sürdü.     

Sarı-kırmızılı takımın Gaziantepspor karşısına çıktığı 11'de, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz da yer aldı. Muslera ve Burak, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk kez forma giydi.     
        
Galatasaray'ın 11'i, Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Olcan Adın, Donk, Selçuk İnan, Umut Bulut, Sneijder, Sinan Gümüş ve Burak Yılmaz'dan oluşurken, yedeklerde ise Cenk Gönen, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Jose Rodriguez, Lionel Carole, Koray Günter ve Sabri Sarıoğlu yer aldı.     
              
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Martin Linnes, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki üçüncü maçına da 11'de başlarken, savunmanın sağında görev yaptı. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin ideal bir kadroyla takımını sahaya sürdüğü müsabakada Sabri Sarıoğlu yedek soyundu ve savunmanın sağında Linnes tercih edildi. Norveçli oyuncu, daha önceki maçlarda farklı pozisyonlarda da denenmişti.     
              
4 OYUNCUNUN SAKATLIĞI SÜRÜYOR
Galatasaray'da sakatlıkları süren 4 oyuncu, Gaziantepspor maçı kadrosunda yer alamadı. Tedavileri devam eden Semih Kaya, Jason Denayer ve Hamit Altıntop ile Almanya'dan henüz dönmeyen Lukas Podolski, forma giyemedi.     

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda son oynadığı Kastamonuspor 1966 maçının kadrosundaki önemli değişiklikler de dikkati çekti. Bu maça ilk 11'de başlayanlardan yalnızca 4 isim Gaziantepspor müsabakasının da başlangıç kadrosunda bulundu. Aureline Chedjou, Martin Linnes, Sinan Gümüş ve Umut Bulut yine forma şansı elde ederken, Koray Günter, Lionel Carole,  Jose Rodriguez ve Yasin Öztekin yedek soyundu, Eray İşcan, Tarık Çamdal ve Emre Çolak ise kadroya giremedi.     
              
ALPEREN UYSAL, GALATASARAY'A RAKİP!
Gaziantepspor'un sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı genç file bekçisi Alperen Uysal, maça ilk 11'de başladı. Sarı-kırmızılı kulübün sözleşmesini 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzatıp, Gaziantepspor'a kiralık olarak verdiği oyuncu, bonservisini elinde bulunduran takımına karşı görev yaptı.     
              
  

Sayfa Yükleniyor...