"Şampiyonluğun en büyük adayıyız"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün bünyesinde yer alan takımların hedeflerine emin adımlarla devam ettiğini söyledi. Yıldırım kulübün aylık resmi dergisindeki yazısında futbol takımının şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu savundu.

NTV Spor 01.02.2016 - 15:27
"Şampiyonluğun en büyük adayıyız"

Yıldırım, kulübün aylık resmi dergisinin şubat sayısında yer alan yazısında, "Fenerbahçe Kulübü'nün tüm takımları, içinde bulunduğumuz sezonda hem yurt içinde hem de yurt dışında emin adımlarla hedeflerine doğru yürümektedirler. İkinci yarıya başarılı başlangıç yapan profesyonel futbol takımımız, giderek oturan oyun anlayışıyla şampiyonluğun en büyük adayıdır. Yine bu ay içinde oynayacağımız Lokomotiv Moskova maçları da UEFA Avrupa Ligi'ndeki kaderimizi belirleyecektir. Ben takımımızın bu sınavlardan da başarıyla geçeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım, kadınlarda ve erkeklerde, basketbol ile voleybol takımlarının da başarılı şekilde mücadelelerini sürdürdüğünü kaydetti.

Aziz Yıldırım, 2016'nın olimpiyat yılı özelliğini taşıdığını vurgulayarak, "Türkiye'nin en büyük spor kulübü olan Fenerbahçe, inanıyorum ki yaz aylarında Rio'da mücadele edecek Türkiye Milli Olimpiyat Takımı'na en çok sporcuyu verecek kulüp olacaktır. Çünkü Fenerbahçe, altını defalarca çizerek söylediğimiz gibi bir spor kulübüdür" değerlendirmesinde bulundu.

Yıldırım, 15 Şubat'ta Fenerbahçe'deki başkanlık görevinin 18. yılını dolduracağını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"18 yıl boyunca beni bu göreve layık gören Fenerbahçe Kulübü kongre üyelerine, bu süre zarfında desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen büyük taraftarımıza, 18 yıl boyunca aile üyelerimden daha çok zaman geçirdiğim sevgili yönetici arkadaşlarıma, emekleriyle kulübe hizmet eden kulüp çalışanlarına ve 18 yıl boyunca bana gösterdikleri anlayıştan dolayı aile fertlerime buradan bir kez daha teşekkür ederim."

Sayfa Yükleniyor...