Antep Büyükşehir kayıp istemiyor!

PTT 1. Lig'in 20. haftasında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, Alima Yeni Malatyaspor karşısında elde ettikleri galibiyetin anlam kazanması için bu hafta puan kaybetmemeleri gerektiğini söyledi.

NTV Spor 03.02.2016 - 16:27
Antep Büyükşehir kayıp istemiyor!

Bektaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlık çalışmalarının iyi gittiğini dile getirdi.

Puan kaybına tahammüllerinin olmadığını, fikstürde hak ettikleri yere gelebilmek için seri yakalamaları gerektiğini kaydeden Bektaş, şöyle konuştu:

"Kazanmamız gereken maçları kaybettik. Geçen haftaki Alima Yeni Malatyaspor galibiyetinin daha anlamlı hale gelmesi için bu hafta kendi evimizde puan kaybetmemeliyiz. Galibiyete ulaştığımız zaman alacağımız puanlar bizi üst sıralara taşıyacaktır. Takıma devre arasında katılan oyuncuların form grafiği de her geçen gün artıyor. Onlardan daha çok verim almayı hedefliyoruz. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle Kayseri Erciyesspor maçından 3 puanla ayrılacağız."

Yeni transferlerden Foxi ve Litsingi'nin özel çalışmalar yaptığını belirten Bektaş, onlardan da yararlanmaya çalışacaklarını kaydetti.

Bektaş, devre arasında takıma dahil edilen futbolcuların hücuma yönelik oyuncular olduğunun hatırlatılması üzerine, şunları söyledi:

"Bu takımın defansif anlamda çok ciddi takviyeye ihtiyacı yoktu çünkü ligin en az gol yiyen ekiplerinden birisiyiz. Sonuca gitme konusunda biraz sıkıntı yaşıyorduk. Açıkçası rekabet olmadığı zaman istediğiniz şeyleri elde edemeyebiliyorsunuz. Biz de hem takıma katkı sağlaması hem de rekabeti artırmak açısından çalışmalar yaptık. İnşallah ofansif anlamda da daha güçlü bir takım olacağız."

Öte yandan mavi-beyazlı ekip, GASKİ Spor Tesisleri'nde teknik direktör Bektaş yönetimde gerçekleştirilen antrenmanda pas ve koordinasyon çalışmaları yaptı. Basın mensuplarının, başındaki 20 dakikalık bölümünü takip edebildiği idmanın, taktik çalışmalarla sürdüğü öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...