"Öz güvenimiz yerine geldi"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u yenerek çeyrek finale çıkmalarıyla öz güvenlerinin yerine geldiğini belirtti.

NTV Spor 03.02.2016 - 19:08
"Öz güvenimiz yerine geldi"

Cihat Arslan, basın mensuplarına yaptığı açıklamasında, kupa maçında eledikleri Trabzonspor ile 7 Şubat Pazar günü bu kez kendi sahalarında ligde karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Trabzonspor maçını kazanmamız, bize güzel bir ivme kazandırdı, öz güvenimiz yerine geldi" dedi.

Türkiye Kupası'nda oynadıkları Trabzonspor müsabakasının kendileri için önemine dikkati çeken Arslan, "Bizim için tarihi bir maçtı ve şükürler olsun ki kazandık. Bu galibiyet bizim takıma çok yakıştı. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Ligde de Trabzonspor maçı büyük önem arz ediyor. Galip gelerek, kupadaki başarımızı ligde devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Cihat Arslan, kupada Galatasaray ile eşleşmeleriyle ilgili olarak ise "Galatasaray ligde umduğunu bulamadığı için kupaya çok asılacaktır. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kafası biraz daha karışık ancak Galatasaray, kupaya daha odaklı olacaktır. Allah'a şükür biz de iyi bir takımız, Kimseye boyun eğecek durumumuz yok. Galatasaray karşısında turu geçmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sonuçta iki maç oynanacak ve biz ikisini de kazanmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan, ligde yapacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor'un taktik ağırlıklı gerçekleştirilen antrenmanına, sakatlıkları nedeniyle Mervan Çelik ve Petar Grbic katılmadı.

Sayfa Yükleniyor...