Konyaspor'dan Galatasaray maçı için özel karar

Süper Lig'in son haftasında Galatasaray'ı konuk edecek Konyaspor'da karşılaşma için özel hazırlık yapılıyor. Süper Lig'de kalmak için karşılaşmadan en az 1 puan çıkarması gereken yeşil-beyazlılar, Galatasaray'ı yenmesi durumunda Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun önünü açabilir. Sonucu merakla beklenen karşılaşma öncesi Konyaspor cephesinde yoğun bir çalışma var.

Haber Merkezi - NTV Spor 21.05.2024 - 11:25
Son Güncelleme: 21.05.2024 - 11:27
Konyaspor'dan Galatasaray maçı için özel karar

'in son haftasında küme düşme düşmesi tehlikesi olan , sahasında şampiyonluk maçına çıkacak 'ı ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar, kritik karşılaşmaya özel hazırlanıyor.

GALATASARAY MAÇINA ÖZEL TİŞÖRT

Konya Postası gazetesinde yer alan habere göre Konyaspor, Galatasaray maçında ısımaya "İnancım korkumdan daha büyük" yazılı tişörtlerle çıkmaya hazırlanıyor. Konyasporlu futbolcu Guilherme Sitya'ya ait olduğu belirtilen sözün yer aldığı tişörtler Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

PAZAR AKŞAMI NEFESLER TUTULACAK

Taraftarlar için resmi mağazalarda da satışa sunulması planlanan tişörtün henüz fiyatı netleşmedi. Süper Lig'in son haftasında oynanacak Konyaspor-Galatasaray maçı 26 Mayıs Pazar saat 19.00'da başlayacak.

Sayfa Yükleniyor...