İşte ilk 11'ler!

Ligde ikinci yarı perdesi açıldığından bu yana iki maçı da ertelenen Beşiktaş, 41 gün sonra Süper Lig'de sahaya çıkacak. Yenilenen kadrosuyla sahada yer alabilecek Kartal'ın konuğu son haftalarda yükselen grafiğiyle Gaziantepspor.

NTV Spor 06.02.2016 - 10:03
İşte ilk 11'ler!

Süper Lig'de, 2015-2016 sezonunun ikinci yarısındaki ilk 2 maçı yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen Beşiktaş, 20. hafta mücadelesinde sahasında Gaziantepspor'la karşı karşıya gelecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada, hakem Cüneyt Çakır görev yapacak.

İLK 11'LER
BEŞİKTAŞ:
Tolga - Beck, Rhodolfo, Marcelo, İsmail - Atiba, Oğuzhan - Gökhan, Sosa, Olcay - Gomez
GAZİANTEPSPOR: Alperen - Barış, Elyasa, Guano, Marçal - Erdem, Abuda - Chibuike, Orkan, Larsson - Habibou
 
HEDEF FARKI 2'YE İNDİRMEK
Süper Lig'de, 18. haftadaki Mersin İdmanyurdu ve 19. haftadaki Trabzonspor müsabakaları olumsuz hava ve saha şartları sebebiyle ertelenen siyah-beyazlılar, Gaziantepspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak geç açacağı sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Beşiktaş, maç fazlasıyla lider durumda bulunan Fenerbahçe'nin, deplasmanda Antalyaspor'a 4-2 yenildiği haftada kazanarak rakibiyle arasındaki puan farkını da azaltmayı amaçlıyor.

Siyah-beyazlı ekip, ligde yaptığı 17 karşılaşma sonunda topladığı 41 puanla, 20 hafta sonunda 46 puanı bulunan Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

3 İSİM SINIRDA
Beşiktaş'ta, Gaziantepspor maçı öncesi 3 futbolcu kart ceza sınırında bulunuyor.

Süper Lig'de üçer sarı kartı bulunan Mario Gomez, Luiz Rhodolfo ve Andreas Beck, kırmızı-siyahlı ekip karşısında sarı kart görmeleri durumunda 21. haftada Medipol Başakşehir'le oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

 

Sayfa Yükleniyor...