Fenerbahçe'de kadro sil baştan!

Antalya'ya yenilen Fenerbahçe'de kadro değişiyor. Vitor Pereira'nın ilk 11'i neredeyse sil baştan yenilenecek

NTV Spor 06.02.2016 - 15:56
Fenerbahçe'de kadro sil baştan!

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'a 4-2 yenilerek zirve yarışında yara alan ve 25 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Fenerbahçe'de kadro değişiyor. Teknik direktör Vitor Pereira'nın 11'i neredeyse sil baştan değişecek. Fenerbahçe'de Antalyaspor deplasmanında sarı kart gören Mehmet Topal ve Josef de Souza cezalı duruma düştüler. Lazar Markoviç ise sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 hafta takımdan ayrı kalacak.

Cezası biten Danimarkalı stoper Simon Kjaer ise formayı Michal Kadlec'ten geri alacak. Tedavisinin bitmesi halinde de Gökhan Gönül ilk 11'e dönecek.

Esas değişim zorunlu olarak orta sahada yaşanacak. Mehmet Topal ve Josef'in yokluğunda Diego ve Raul Meireles'e ilk 11 yolu görünecek. Diz ameliyatı sonrası 3 aydan fazla sahalardan uzak kalan Meireles için bu yeniden kendini gösterme fırsatı olacak.

Lazar Markoviç'in yokluğunda favori Alper Potuk. Sakatlığını atlatan ve fizik olarak yeniden güçlenen Alper, ligin ilk devresinin ikinci yarısındaki formuyla sakatlanana kadar formayı kapmıştı.

Forvette yeniden Robin van Persie favori durumda. Fernandão'nun kulübede hamle oyuncusu olarak beklemesi ve Robin van Persie'nin ileri uçta takımın gol ayağı olması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...