"Gitmek için çok kararlıydı"

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Torku Konyaspor maçı öncesi Burak Yılmaz'ın Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz'ın gitmekte çok kararlı olduğunu söyledi.

NTV Spor 06.02.2016 - 18:40
"Gitmek için çok kararlıydı"

Kadrodan ayrılan her futbolcunun kendileri için ciddi bir kayıp olduğunu söyleyen Mustafa Denizli, "Özellikle Burak, Galatasaray'da çok ciddi başarılara imza atmış futbolculardan bir tanesi. Kendisiyle uzun uzun görüştüm. Yapabileceğim bütün olasılıkları kendisiyle paylaştım. Gitmesiyle ilgili çok kararlıydı. İkinci paragraf tamamen yönetimle ilgili. Burak çok önemli hücum silahlarımızdan ve takımda alışkanlığı olan bir tanesiydi. Üzüntümüz var" dedi.

Galatasaray'ın kendine koyduğu hedefleri sonuna kadar kovalayacağını vurgulayan Denizli, "Bu kadro, koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmek için her maüceadeleyi ortaya koyacaktır. Burak'ın transferi gerçekleştiğinde gittiği takımda, bizim takımın da başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah hem Galatasaray hem de Burak adına önemli bir transfer gerçekleşir. Onun dışında biz hedefimizin ne olacağını biliyoruz. Şartlar ne olursa olsun gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Indan sonra neyle karşılaşabileceğimizi bilemeyiz" ifadelerini kullandı.  

Sayfa Yükleniyor...