"Bilinen bilinmeyen her şeyi açıklayacağım"

Galatasaray'dan Çin'in Beijing Guoan takımına tranfser olan Burak Yılmaz, Sarı-Kırmızılılar'ın Torku Konyaspor ile golsüz berabere kaldığı maç sonrası açıklamalar yaptı. Golcü oyuncu transferiyle ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini kaydeden golcü oyuncu, "Bilinen, bilinmeyen her şeyi açıklayacağım" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 06.02.2016 - 21:58
"Bilinen bilinmeyen her şeyi açıklayacağım"

Transferin resmen sonuçlanmasının ardından bir basın toplantısı yapmak istediğini söyleyen Burak Yılmaz, "Sizlerle, bütün sorularınıza cevap vermek istiyorum. Kendi söyleyeceğim şeyler de var tabi; ama şu an için sadece bekliyorum. Orada yeni yıl var.  O yüzden 2-3 gün oralar tamamen kapalı. Bu yüzden biraz uzayacak. Gönül isterdi ki açıklamayı başkaları yapsın; ama ben yapmak zorunda kalıyorum. Bekleyeceğim; ama gitmeden önce basın toplantısı yapmak istiyorum. İçimdeki, gönlümdekileri, bilinmeyenlerin hepsini açıklayacağım" diye konuştu.  

Kendisi için çok zor bir gün olduğunu vurgulayan golcü oyuncu, "Basın toplantısında her şeyi söylemek istiyorum. Şu anda yanlış bir şey söylemekten korkuyorum. Basın toplantısında bilinen bilinmeyen her şeyi açıklayacağım" ifadelerini kullandı.  

Sözlerinin sonundai ise Burak Yılmaz, "Bu transfer. Mustafa hocamın dediği gibi imza atılmadan asla gerçekleşmez. İmzalar atıldıktan sonra gereken açıklamayı yapacağım" açıklamalarını yaptı.

Sayfa Yükleniyor...