"Çok mutluyum"

Beşiktaş formasını ilk kez giyen Marcelo "Çok mutluyum. Hem takıma katkı yapmak hem de o sevincin bir parçası olmak çok güzel" dedi

NTV Spor 07.02.2016 - 21:47
"Çok mutluyum"


Beşiktaş ile ilk maçına çıkan ve karşılaşma sonrası taraftara üçlü çektiren yeni transfer Marcelo Guedes "Çok mutluyum. Hem takıma katkı yapmak hem de o sevincin bir parçası olmak çok güzel. İkinci yarıya çok güçlü bir başlangıç yaptık. Benim için burada bulunmak, Beşiktaş'ın bir parçası olmak büyük bir mutluluk. İnanıyorum ki yakın zamanda büyük bir mutluluk yaşayacağız" dedi.

İlk kez Beşiktaş forması giymesini de değerlendiren Brezilyalı stoper "Alexis ile uyumum gayet iyiydi. Zaten yakındaki arkadaşımla aynı dili konuştuğumuz için sorun yapamadım. Etrafımdaki oyuncular deneyimli ve belirli bir seviyeye gelmiş oyuncular. Bu uyum daha da gelişebilir, daha iyi hale gelebiliriz" ifadelerini kullandı.

Marcelo, 6 dil bildiğinin hatırlatılması ve "Bunlara Türkçe'yi de ekleyecek misin" sorusu üzerine "Türkçe'yi de öğreneceğim; hatta telefonuma bir uygulama yükledim ve öğrenmeye başladım" yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...