Anfield'da protesto!

Premier Lig'de Liverpool, 2-0 öne geçtiği maçta Sunderland ile evinde berabere kaldı. Maçın 77. dakikasında binlerce taraftar zamlanan bilet fiyatlarını protesto etmek için tribünleri terk etti. Liverpool kaptanı Jordan Henderson, aldıkları sonuç için protestoyu bahane edemeyeceklerini söyledi.

NTV Spor 08.02.2016 - 13:55
Anfield'da protesto!

Premier Lig'de Liverpool ile Sunderland'ı karşı karşıya getiren maç taraftar protestosuna sahne oldu. Yenilenen ana tribünde bilet fiyatlarının 77 sterline çıkarılmasına tepkili taraftarlar, 77. dakikada toplu olarak tribünleri terk etmeye başladı.

Binlerce taraftar, Anfield'ın 132 yıllık tarihinde ilk kez stat terketme eylemi yaparken taraftarın bir bölümü yerlerinden kalkmadı. Protesto gerçekleştiği sırada Liverpool 2-0 öndeydi. Binlerce taraftarın Anfield'dan ayrılmasından hemen sonra 82 ve 89. dakikalarda Sunderland üst üste 2 gol bularak maçtan 1 puanla ayrılmayı başardı.

Maçın ardından Liverpool Kaptanı Jordan Henderson "Son dakikalarda yediğimiz iki gol için taraftarımızın protestosunu bahane edemeyiz. Biz saha içinde olanlara odaklanırız ve bunun dışında yaşanan hiçbir şeyin bizi etkilemesine izin vermeyiz" diye konuştu.

Liverpool Yönetimi de konuyla ilgili yaptığı açıklamada protestocu taraftar grubunun isteklerine boyun eğmeyeceğini duyurmuştu.

Bu beraberlik sonucunda Liverpool, Şampiyonlar Ligi barajının 12 puan gerisinde; 9. sırada yer alıyor.

 

 

Sayfa Yükleniyor...