Boyko görücüye çıkıyor!

Denys Boyko, Beşiktaş formasını ilk kez giymeye hazırlanıyor. Ukraynalı kaleci Türkiye Kupası'nda oynanacak Torku Konyaspor maçında 11'de yer alacak.

NTV Spor 09.02.2016 - 12:55
Boyko görücüye çıkıyor!
Ligin 2. Yarısındaki ilk 2 maçı ertelendikten sonra farklı Gaziantepspor galibiyetiyle morallenen Beşiktaş gözünü Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçına çevirdi. Teknik direktör Şenol Güneş rotasyona gitmeyip sahaya ideal kadrosunu çıkarmayı düşünüyor. Kalede ise bu kez yeni transfer Denys Boyko'ya görev verecek.

Devre arası transfer döneminde kadroya dahil edilen Boyko, Beşiktaş'ın kupadaki Bucaspor ve ligdeki Gaziantepspor karşılaşmalarında yedek kulübesinde bekledi. Teknik direktör Şenol Güneş, defans hattında da Alexis ve Marcelo ikilisi ile başlamayı planlıyor. Rhodolfo'nun sezonu kapatmasının ardından devre arasında transfer edilen iki yeni stoper ile yola devam edecek olan deneyli çalıştırıcı, oyuncularının uyumunun artırmayı amaçlıyor.

Güneş, Gaziantepspor karşısında şans vermediği Quaresma'ya da ilk 11'de görev verecek. Tedavisi tamamlanan ve takımla birlikte antrenmanlara başlayan Tolgay Arslan da  forma bekliyor. Son olarak 29 mayıs 2015'de oynanan Beşiktaş-Gençlerbirliği maçında görev yapan Tolgay, o tarihten bu yana süre alamadı. Hazır durumda olan 25 yaşındaki oyuncu maç kadrosuna dahil edilebilir ancak 11'de olması beklenmiyor.

Sayfa Yükleniyor...