"Favori olmaktan hoşlanmıyoruz"

ULEB Avrupa Kupası G Grubu'nda İspanya'nın Dominion Bilbao Basket takımını 73-65 yenen Banvit'in başantrenörü Selçuk Ernak, "Öncelikle favori gösterilmediğimiz bir gruptan çıktığımız için çok mutluyuz" dedi.

NTV Spor 10.02.2016 - 21:44
"Favori olmaktan hoşlanmıyoruz"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ernak, iyi mücadele edip maçı kazandıklarını belirtti.

Oyundan asla kopmadıklarını ifade eden Ernak, "Öncelikle favori gösterilmediğimiz bir gruptan çıktığımız için çok mutluyuz. Sezon başından beri karakterli bir takım yaratmaya çalışıyoruz. İyi oynadığımız kötü oynadığımız zamanlar oluyor. Fakat mücadeleci ve savaşçı karekterden ödün vermiyoruz. Bunun için oyuncu kardeşlerimden gurur duyuyorum. Geçen yıl çok küçük farklarla final maçını kaçırmıştık. Bu sene Milano karşısında bizi kimse yine son 8'e layık görmeyecek. Favori olmaktan hoşlanmıyoruz, favori olmamak bize daha iyi geliyor. Şimdi Anadolu Efes mücadelesini atlattıktan sonra tekrar ULEB Avrupa Kupası maçlarına döneceğiz" dedi.

ALONSO: ÇOK BOŞ ATIŞ YAPTIK
Dominion Bilbao Basket Başantrenörü Sito Alonso ise, maçın zorlu geçeceğini tahmin ettiklerini dile getirdi.

Karşılaşmanın son periyodunda oyuncularının çok boş atış yaptığını vurgulayan Alonso, "Öncelikle zor bir maç olacağını biliyorduk. İki takımdan biri bugün elenecekti. Gerçekten çok zor bir maç oldu. İlk devre istediklerimizin çoğunu sağladık. Fakat hücumda istediğimiz gerçekleştiremedik. İkinci devrede daha iyi şeyler yaptığımız düşünüyorum. Bence maçın kırılma noktası skor 55-52 devam ederken basit top kayıplarıyla yediğimiz basketlerdi. Bunun dışında maçı yine kafa kafaya getirdik ancak çok boş atış yaptık" dedi.

Sayfa Yükleniyor...