"Kolay değildi ama ilk adımı attık"

Hikmet Karaman'ın cezası nedeniyle Çaykur Rizespor'un başında Başakşehir maçına çıkan Yardımcı Antrenör Roland Koch, kupada ilk adımı attıklarını ve iyi sonuç aldıklarını söyledi.

NTV Spor 11.02.2016 - 23:37
"Kolay değildi ama ilk adımı attık"

Aldıkları sonuca rağmen ilk adımın bittiğini bildiklerini vurgulayan Alman çalıştırıcı, "İlk adımı attık. İyi sonuç aldık. İkinci adım Rize'de olacak. Takım çok iyi performans gösterdi. Bizim için kolay değildi. Maçtan önce kaleci Itandje ufak sakatlık geçirdiği için oynamadı. Yerine Gökhan oynadı ve iyi performans gösterdi. Sercan ile İsmail de yoktu. Kweuke de sakattı. Buna adapte olmak kolay değildi. Erken golle iyi durum yakaladık" ifadelerini kullandı.

Sakatlığı bulunan Kweuke'nin durumuna değinen Koch, "Son durumuyla ilgili net bir şey söylememiz şimdilik zor. Almanya ve Türkiye'de deneyimli doktorlar ve sağlık ekibimiz beraber çalışıyor. Durumunu değerlendirmek için sonrasına bakacağız" şeklinde konuştu.

Bu arada Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 14 Şubat Pazar günü Medicana Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını İstanbul'da gerçekleştirecek. Çaykur Rizespor, 13 Şubat Cumartesi günü Sivas'a gidecek.

 

Sayfa Yükleniyor...