"Her şeyimizi verdik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, agresif bir oyun ortaya koyduklarını belirterek takımı performansından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

NTV Spor 12.02.2016 - 22:44
"Her şeyimizi verdik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımın genel performansından memnun olduğunu söyledi. Daha farklı bitmesi gereken maçta 3-1'lik skor aldıklarını söyleyen Portekizli teknik adam, Mehmet Topal ve Josef'in yokluğunda ön liberoda şans verdiği Michael Kadlec'e de övgüler yağdırdı.

Pereira'nın açıklamalar şu şekilde:

"Bugün fiziksel ısınmanın yanı sıra mental ısınmayı da sağladık maç içinde. Çok güçlü bir giriş yaptık. Her şeyimizi verdik bu akşam. Çok agresif bir oyun ortaya koyduk. Kendimiz gibi oynadık. Belki doğru skor bu akşam 6-2'lik bir skor olurdu; ama takımımın gösterdiğim performanstan memnunum bu akşam."

"Kadlec bu akşam harika bir maç çıkardı. 6 numara pozisyonunda ilk düşüncesi savunma olan bir oyuncunun orada oynaması önemliydi. Bu pozisyonda hem teknik özellikleri yüksek hem de savunma karakterli bir oyuncu kullanmak istedik. 3 orta sahamız da hücumu düşünen orta sahalar olursa dengemizi kaybederdik. Antalya'da başımıza gelen buydu aslında. Kadlec iyi bir maç çıkardı bu akşam."

"ŞUNUN GARANTİSİNİ VEREBİLİRİM"
Taraftarlara UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynayacakları maç öncesinde mesaj veren Vitor Pereira, "Avrupa Ligi karşılaşmasına çıkacağız. Taraftarlarımızdan yine yardım istiyorum ve stadımızı tıka basa doldurmalarını istiyorum. Şunun garantisini verebilirim, sonuç ne olursa olsun, maç sonunda gideceğiz ve onlara teşekkür edeceğiz. İyi anımızda, kötü anımızda bize hep destek veriyorlar. Onlara bir teşekkür mahiyetinde bunu yapacağız" diye konuştu.

Deplasmanlarda taraftarları telefonla kaydetmesinin nedeni sorulan antrenör, "Bazen gerçekten çok sıcak karşılandığımızı hissediyorum. İnsanların bu takıma duyduğu sempatiyi görüyorum. O anlarda telefonumla kısa videolar çekiyorum. Daha sonra hatırlayabilmek ve aileme göstermek amacıyla yapıyorum bunu. Onların takımlarına duyduğu sevgi beni mutlu ediyor" diyerek sözlerini noktaladı.

Sayfa Yükleniyor...