"Galatasaray'ı 10 kişi yakaladıysan..."

Galatasaray'ı 2-1 yendikleri maç sonrası açıklama yapan Ümit Özat, "Bizim için lig yeni başladı ve bu takımın daha iyi yapacak potansiyeli var. Rakip Galatasaray da olsa, rakibi 10 kişi bulduysan 3 ve 4'üncü golleri atacaksın" dedi.

NTV Spor 13.02.2016 - 21:33
"Galatasaray'ı 10 kişi yakaladıysan..."

Galatasaray'ı 2-1 yendikleri maç sonrası açıklamalar yapan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, "Maçtan önce ‘lig yeni başlıyor' demiştim. Şimdi güzel bir galibiyet oldu. Bunu kimse şımarıklık olarak gibi düşünmesin. Rakip Galatasaray da olsa 10 kişi kalsa da gol yiyorsanız bu doğru bir şey değil. Galatasaray'ı 10 kişi yakalamışsan 3-4 golü bulman gerekiyor. Biz iyi bir takımız. Takım savunmasındaki eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Biz 0-0 oynamayı becermeliyiz. Biz ligde en iyi kontra atak oynayan ekiplerden biriyiz. Bunu iyi değerlendirmeliyiz" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ VE OSMANLI MAÇLARINDAN 4 PUAN ALIRSAK"
Kendisinden önce Mersin İdman Yurdu'nu çalıştıran isimlerle takımda doku uyumsuzluğu yaşanmış olabileceğini söyleyen Özat, "Benim yıllardır verdiğim bir örnek var. Buraya ilk geldiğimde söyledim, berbere gittiğinde "saçını kim kesti diye sana sorar diyerek eleştirir. Demek ki bu takımın potansiyeli var. Her gelen hoca değerlidir, bazılarının aşısı tutmamıştır. Sıkıntı şuradaydı, kulübü bazı arkadaşlarımız çiftlik gibi görmüş. Burada insanlar bu kadar borcun harcın içerisinde elinden geleni yapıyor. Futbolcular da elinden geleni yapmalı. Biz de elimizden geldiğince onlara yardım etmeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik kaybolmuştu. Bu da benden önceki hocaların problemi değildi. Zaman zaman doku uyuşmazlığı olur. Önemli olan sonunu getirmek. Beşiktaş ve Osmanlı maçlarında 4 puan alırsak önümüz çok açık olacak. Lig yeni başlıyor ve biz de buna göre hareket etmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...