"Maçı 4. periyotta kazandık"

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'u 83-80 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'un başantrenörü Yağızer Uluğ, dördüncü periyotta verdikleri reaksiyonlarla maçı aldıklarını söyledi.

NTV Spor 14.02.2016 - 19:05
"Maçı 4. periyotta kazandık"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Uluğ, maçın son çeyreğinde oyun temposunu artırıp, savunma direnciyle oyun kontrolünü ele aldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Rakibimiz dirençli savunma ve yüksek isabet yüzdesiyle oynadı. Haklı bir şekilde oyun kontrolünü ve skor avantajını ele geçirdiler. Fakat dördüncü çeyrekte reaksiyon vermeye başardık ve oyunu biz aldık."

TÜRK TELEKOM CEPHESİ
Türk Telekom'un başantrenörü Hakan Demir ise Beşiktaş Sompo Japan'ı son periyotta gösterdikleri direnç dolayısıyla tebrik etti.

Demir, sözlerine şöyle devam etti:

"3. periyotta hem savunmada hem de hücumda çok iyi oynadık. Ancak son periyotta oyuncularımızın yorulması ve basit hatalar yapmamız maçı kafa kafaya getirdi. Bu durumda da Beşiktaş'ın ev sahibi avantajı olması ve belli pozisyondaki oyuncularının tecrübelerini ortaya koymasıyla kaybettik. Bu maçı biz kazanabilirdik ve başından itibaren kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Ligdeki konumları itibariyle maçı kaybetmelerinin üzücü olduğunu söyleyen Demir, şunları kaydetti:

"Türk basketbolunun en önemli mihenk taşlarından Türk Telekom'un ligde kalması için herkes elinden gelen mücadeleyi verecek. Oyuncularım da kulübüm de bundan vazgeçmeyecek, umarım kimse de bizden vazgeçmemiştir. Geniş çaplı bu mücadelenin sonunda ligi iyi bir şekilde bitireceğimize inanıyorum."

Sayfa Yükleniyor...