Çare deve güreşi!

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor yararına deve güreşi düzenlenecek.

NTV Spor 17.02.2016 - 15:30
Çare deve güreşi!

Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Uz, Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda düzenlediği toplantıda, takımın yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle deve güreşi organizasyonu planladıklarını söyledi.

Denizli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek etkinlikte Türkiye'den en ünlü 150 devenin 28 Şubat Pazar günü Denizlispor için güreşeceğini belirten Uz, Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Toto Spor Kompleksi Geleneksel Spor Oyunları sahasındaki organizasyona 30 bini aşkın kişinin gelmesini bekledikleri ifade etti.

Mehmet Uz, şunları kaydetti:

"Bu organizasyonumuzun festival havasında geçmesini istiyoruz. 15 lira bilet ücretimiz var. Bu bileti alanlar Denizlispor'un evinde oynayacağı ilk maçı bedava izleyecek. Çanakkale, Muğla, Manisa, Balıkesir ve Söke gibi yerlerden ünlü develer gelip güreşecek. Etkinliğe katılacak oyuncu Cemal Hünal da at üstünde bir gösteri sunacak. Deve güreşinden önce düzenleyeceğimiz gecede ise iş adamlarımız, eski başkan, yönetici ve futbolcularımızla bir araya gelip, güreş ağasını seçeceğiz. Etkinlikten 500 bin lira gelir elde etmeyi planlıyoruz."

Sayfa Yükleniyor...