Kerimoğlu'nun galibiyet hesapları

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da teknik direktör Tugay Kerimoğlu, hafta sonu deplasmanda Giresunspor ile yapacakları karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

NTV Spor 17.02.2016 - 20:24
Kerimoğlu'nun galibiyet hesapları

Şanlıurfaspor'un GAP Vadisi Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tugay Kerimoğlu, "Ekip olarak bu haftaki rakibimiz Giresunspor üzerinde iyi bir şekilde çalıştık. Hafta sonu kazanabileceğimiz bir maç olacağını düşünüyoruz" dedi.

Takım olarak herhangi bir sorunlarının bulunmadığını aktaran Kerimoğlu "Ben oyuncularımın performansından, sahadaki özverilerinden memnunum. Burada kötüye gidiş yok. Aksine pozitif yönde gelişmemiz var" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfasporlu oyuncular El Hadji Makhtar Thioune ve Ahmet Aras da Giresunspor müsabakası öncesi iddialı konuştular.

Devre arasında kadroya dahil olan Senagalli forvet oyuncusu El Hadji Makhtar Thioune, kaliteli bir ekibe sahip olduklarını dile getirerek, "Bazı şeyler değişecektir. Bunun için kendimizi sürekli aktif tutuyoruz. Biz bir aileyiz ve durumu değiştirecek olan biziz. Taraftarlarımız sabırlı olsun çünkü biz çok iyi çalışıyoruz. Tek gereken şey sabır. Sahada ne yapmamız gerektiğini çok iyi etüt ediyoruz" diye konuştu.

Forvet oyuncusu Ahmet Aras ise galip gelmeyi çok istedikleri Samsunspor maçında kötü bir sonuç aldıklarını, hatalarından ders çıkararak yollarına devam edeceklerini vurgulayarak, "Önümüzdeki maçları kazanıp, yeniden üst sıraları zorlayacağız. Her haftaya ayrı bir final gözüyle bakıyoruz. İddialı olabilecek bir takıma sahibiz" şeklinde görüş belirtti.

Sayfa Yükleniyor...