Nadal havlu attı!

Rafael Nadal, Rio Açık Tenis Turnuvası'na yarı finalde veda etti. Pablo Cuevas’a 2-1 yenilen İspanyol raket, bu sonuçla kariyerinin 100. ATP finaline çıkma şansını da değerlendiremedi.

NTV Spor 21.02.2016 - 11:51
Nadal havlu attı!

Geçen sezondan bu yana büyük bir düşüş yaşayan Rafael Nadal'ın hayal kırıklığı sürüyor. Rio Açık Tenis Turnuvası'nda bir numaralı seribaşı olarak mücadele eden Nadal, yarı finalde havlu attı.

Dünya sıralamasında 45. basamakta bulunan Pablo Cuevas karşısında korta çıkan Nadal, Tie-Break'e giden ilk seti almasına karşın ikinci setteki Tie-Break'i 7-3, son seti de 6-4 kaybederek turnuvaya veda etti.

İspanyol raket bu sonuçla kariyerinin 100. ATP finaline çıkma şansını da değerlendirememiş oldu. Geçen hafta da Arjantin Açık'a yine yarı finalde veda eden Nadal, "Yenilgiyi kabul edip daha çok çalışmalı, oyun dinamiklerimi değiştirmeliyim" diye konuştu.

Geçen sezonu Grand Slam şampiyonluğu kazanamadan tamamlayan 29 yaşındaki tenisçi, bu sezon da Avustralya Açık'a ilk turda veda etmişti. Geçen yıl dünya sıralamasında 10'uncu basamağa kadar gerileyen Rafael Nadal, şu anda Novak Djokovic, Andy Murray, Roger Federer ve Stanislas Wawrinka'dan sonra beşinci sırada yer alıyor.

 

Sayfa Yükleniyor...