Müftüoğlu'na TFF açıklamalı yanıt!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu arasında hakem restleşmesi çıktı. Orman, Tork Konyaspor maçının hakeminin Konya nüfusuna kayıtlı olduğu nedeniyle değişmesi gerektiğini söylerken, Müftüoğlu hakemin Ankara'da yaşadığını açıklandı. Son salvo ise Beşiktaş'tan geldi.

NTV Spor 02.03.2016 - 13:40
Müftüoğlu'na TFF açıklamalı yanıt!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, düzenlediği basın toplantısında Ziraat Türkiye Kupası maçında Torku Konyaspor ile yapacakları maçın hakeminin değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Orman sözlerine gerekçe olarak da hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun Konya nüfusuna kayıtlı olmasını ve aksi halde şaibe olabileceğini gösterdi.

"BEŞİKTAŞ'IN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYECEĞİZ"

"DERBİLERDE CÜNEYT ÇAKIR'I İSTEMİYORUZ" 

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ise Orman'ın sözlerine kısa sürede yanıt verirken, Uğurlu'nun Ankara doğumlu olduğunu ve hiç Konya'da yaşamadığını açıkladı.

Müftüoğlu, "Yaşar Kemal Uğurlu Ankara Yenimahalle doğumlu. Babası Konya doğumlu. Hakem hiç Konya'da yaşamadı. Başka bir örnek; Bülent Yıldırım Kayseri doğumlu ama bu sezon Kayserispor-Beşiktaş maçını yönetti. İstanbul, doğumlu ve İstanbul'da yaşayan hakemler İstanbul takımlarının maçlarına çıkıyor. Yaşar Kemal Uğurlu bu sezon Konyaspor-Bursaspor maçını yönetti. Her iki takımdan da tebrik aldı" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TAN
Beşiktaş, Müftüoğlu'nun açıklamaları üzerine sosyal medya hesabından iki resim paylaştı. "Hangisi doğru" başlığıyla paylaşılan resimlerin birinde Müftüoğlu'nun açıklamaları 2.'sinde ise daha önce TFF'nin, Torku Konyaspor-Kartalspor karşılaşmasına verilen hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun nüfus kaydının Konya'da bulunması nedeniyle atandığı müsabakadan alındığı kararı yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...