Premier Lig | Tottenham - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İlk 11'ler)

Premier Lig’de heyecan Tottenham ve Arsenal kozlarını paylaşıyor. Arsenal maç fazlasıyla Manchester City’nin 1 puan önünde bulunurken Tottenham maçını kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Tottenham ise ligde oynadığı son 5 karşılaşma da 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Arsenal son olarak ligde Chelsea’yi 5-0 mağlup etmişti. Peki Tottenham - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 27.04.2024 - 17:48
Son Güncelleme: 28.04.2024 - 15:16
Premier Lig | Tottenham - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İlk 11'ler)

Arsenal’da bu sezon Havertz, Saka, Odegaard gibi oyuncuların gösterdiği performans dikkat çekiyor. Takımın en fazla gol katkısı veren oyuncusu Bukayo Saka olurken takımına 14 gol 9 asistlik katkı verdi. Tottenham ise ligi ilk 4 takım arasında tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hedefliyor. Ange Postecoglou yönetimindeki Tottenham oynadığı 32 karşılaşmada 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Tottenham - Arsenal mücadelesinin detayları belli oldu. Futbolseverler ise mücadelenin ekranalra geleceği kanalı merak ediyor. Peki Tottenham - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

TOTTENHAM - ARSENAL MAÇI NE ZAMAN?

’de Tottenham ve Arsenal kozlarını paylaşıyor. Mücadele 28 Nisan Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

TOTTENHAM SON DURUM

Tottenham, Arsenal ile ligde oynadığı son 6 maçta 4 mağlubiyet aldı. Tottenham evinde oynadığı son 12 Premier Lig maçında kalesini gole kapatamadı.

Tottenham ligde oynadığı 32 karşılaşmada 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı. Ev sahibi takım haftaya topladığı 60 puanla 5. sırada giriyor.

ARSENAL SON DURUM

Arsenal bu sezon ligde oynadığı 34 karşılaşmada 24 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Sezonun en fazla gol atan takımı olan Arsenal savunma hattıyla da güven verdi. İngiliz ekibi bu sezon kalesinde sadece 26 gol gördü.

Arsenal maç fazlasıyla Manchester City’nin önünde 77 puanla 1. sırada bulunuyor.

İLK 11'LER

Tottenham: Vicario, Pedro, Romero, Van de Ven, Davies, Hojbjerg, Bentancur, Maddison, Kulusevski, Son, Werner

Arsenal: Raya, White, Saliha, Gabriel, Tomiyasu, Rice, Partey, Odegaard, Saka, Trossard, Havertz

Sayfa Yükleniyor...