"Umarım kaybetmeden devam ederiz"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Beşiktaş'ı 1-0 yenerek tur atladıkları için mutlu olduğunu söyledi

NTV Spor 04.03.2016 - 00:14
"Umarım kaybetmeden devam ederiz"

Aykut Kocaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın son lig maçında Fenerbahçe'ye mağlup olmasının ardından bir darbede kupada almamak için mücadeleye son derece istekli başladığını ifade etti.      
       
Maçın ilk bölümünde kaleyi savunarak, Beşiktaşlı futbolcuların, enerjilerini tüketmelerini beklediklerini kaydeden Kocaman, ilk 15 dakikayı iyi savuşturduklarını dile getirdi.     
  
Kocaman, Beşiktaş'ın, Türkiye'de rakip kaleye en kolay giden ekiplerinden biri olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:     

"Bizim yaptığımız özellikle bu organizasyonu oluşturan ayakları kontrol etmek ve onların bu çıkış kanallarını kapatmaktı. Bunu son derece başarılı yaptık. Ayrıca hızlı ataklarla oyunumuzu süsledik. Elde ettiğimiz skor avantajını bir şekilde oyuncuların yüksek iradesiyle beraber tur avantajına çevirdik. Turu, Beşiktaş'ı yenerek atladığımız için son derece mutluyum." 

Yeni yılda 13. maçlarını oynadıklarına dikkati çeken Kocaman "Bu maçlardan ikisi Beşiktaş, biri de Galatasaray'dı. Umarım kaybetmeden devam ederiz" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...