"Hala bir şansımız var"

THY Euroleague Top 16 Turu E Grubu 9. hafta maçında sahasında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımına 76-61 mağlup olan Anadolu Efes'in başantrenörü Dusan Ivkovic, haftanın maçında rakiplerinin kendilerinden daha iyi olduğunu söyledi.

NTV Spor 04.03.2016 - 01:01
"Hala bir şansımız var"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ivkovıc, sezonun en kötü maçını oynadıklarını ve şubat ayı boyunca kötü bir performans sergilediklerini belirterek, "Fenerbahçe, Galatasaray ve Panathinaikos maçlarını üst üste kaybettik. Bu, takımı ateşlemesi gerekirken strese soktu. Hazırlığımız yeterli seviyede olmasına rağmen, sahada iyi performans
sergileyemedik. Rakibimiz maça 8-0'lık seri yakalayarak başladı. Onları yakalamaya çalıştık ve skoru eşitledik. Sonra rakibimiz öne geçti. Onlar sahada iyi olan taraftı ve geri dönmeyi başaramadık" değerlendirmesinde bulundu.     
        
Ivkovic tur şansıyla ilgili olarak, "Evimizde ikinci maçımızı kaybettik ve önümüzde beş maç daha var. Teknik açıdan bakacak olursak her maçı iyi bir şekilde analiz edip, dersler çıkarıp, önümüzdeki maçlara o şekilde hazırlanacağız. Hala bir şansımız var" dedi.     
        
Anadolu Efes oyuncularından Heurtel ise bugün kötü bir oyun ortaya koyduklarını ve kritik bir maçı kötü bir performansla kaybettiklerini aktardı.     
              
BARTZOKAS: ANADOLU EFES'İN SİLAHLARINI DURDURMAK ÖNEMLİYDİ 
Lokomotiv Kuban Başantrenörü Georgios Bartzokas, iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve Top 16 arenasında 7 galibiyet 2 mağlubiyet gibi önemli bir başarı gösterdiklerini söyledi.     
        
Oyuna odaklandıklarını ve konsantrasyonlarını maç boyunca kaybetmediklerini dile getiren Bartzokas, "Bugün Anadolu Efes'in silahlarını durdurmak önemliydi. Diebler gibi 3 sayı tehdidi olan bir oyuncuyu durdurmayı başardık ve iyi savunma yaptık. Anadolu Efes gibi hücumda güçlü bir takımı kendi sahasında 61 sayıda tuttuk. Mantalitemizi sürdürerek aynı şekilde devam edeceğiz
ifadelerini kullandı.     

Delaney ise ilk üç periyot boyunca iyi bir performans sergilediklerini ve hedeflerine ulaştıklarını kaydetti.     

 

Sayfa Yükleniyor...