"Önemli bir galibiyet"

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 20. haftasında sahasında Muratbey Uşak Sportif'i 92-84 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, ULEB Avrupa Kupası'nda hafta içinde önemli bir galibiyet alarak çeyrek finale yükseldikleri maç sonrasında tehlikeli bir karşılaşmaya çıktıklarını ama mental olarak iyi bir karakter gösterdiklerini söyledi

NTV Spor 05.03.2016 - 21:51
"Önemli bir galibiyet"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, hücumda alan ve top paylaşımını iyi yaptıklarını vurgulayarak, "Zaman zaman çok iyi oynadık ve farkı yirmi sayının üzerine çıkardık. Daha sonra rölantiye aldık ve yorgun oyuncularımızı dinlendirdik. Ligde bu galibiyetler çok önemli. Zirvenin takipçisiyiz ve bu tür maçları kayıpsız geçmek bizi zirveye yaklaştıracaktır" ifadelerini kullandı.     

Galatasaray Odeabank oyuncularından Şafak Edge ise ligin ilk yarısında deplasmanda kaybettikleri rakipleri karşısında önemli bir maça çıktıklarını ve başlarda kontrolü ellerine alarak rahat bir müsabaka geçirdiklerini aktardı.     
              
Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, Galatasaray Odeabank'ın normalin üstündeki şut yüzdesinin işlerini bozduğunu dile getirdi.  

Maça iyi hazırlandıklarını dile getiren Bulkaz, "Kötü şut yüzdesiyle oynadık. Ribauntlar sayesinde maça tutunduk. Deplasmanda Galatasaray Odeabank gibi formda bir takıma 84 sayı atmamızı önemsiyorum" değerlendirmesinde bulundu.     
       
Muratbey Uşak Sportif oyuncularından Mehmet Yılmaz ise kötü oynadıkları bir maçı kaybettiklerini ve toparlanarak önlerindeki müsabakalara bakacaklarını kaydetti.     
     

Sayfa Yükleniyor...