Samsun'un kayba tahammülü yok!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Kötü oynama kredimizi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında kullandık" dedi.

NTV Spor 07.03.2016 - 18:52
Samsun'un kayba tahammülü yok!

Zeren, AA muhabirine, deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirdi.

Kötü bir oyun sahaya koyduklarına işaret eden Zeren, şöyle konuştu:

"Bu mağlubiyet bizim moralimizi bozmayacak. Kötü oynadık ama mağlubiyet aklımızdan geçen son şeydi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı, Şanlıurfaspor ve Boluspor karşılaşmalarından yumuşak bir deplasmandı ama biz kötü oynadık. Kötü oynama kredimizi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında kullandık. Hakikaten istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık."

Multigroup Alanyaspor ile 12 Mart Cumartesi günü sahalarında oynayacakları maçın önemli olduğunu ifade eden Zeren, "Gaziantep'te bir avantajı kaybettik ama halen şansımız devam ediyor. Mücadeleye geri adım atmadan sonuna kadar devam edeceğiz. Gereken mücadeleyi sahaya koyup bu maçı kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Samsunspor, Multigroup Alanyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Engin Korukır yönetiminde futbolcular ısınma koşusunun ardından kondisyon çalıştı.

Sayfa Yükleniyor...