Euroleague'de Türk derbisi!

Darüşşafaka Doğuş, THY Euroleague Top 16 turu E Grubu'ndaki 10. maçında Anadolu Efes'i konuk edecek.

NTV Spor 10.03.2016 - 10:53
Euroleague'de Türk derbisi!

Grupta üçer galibiyet ve altışar yenilgileri bulan iki takımdan Anadolu Efes 5., Darüşşafaka Doğuş ise 6. sırada yer alıyor.

Bu turda son 5 maç öncesi her iki takım da ilk 4 takım arasına girerek play-off etabına kalma mücadelesini sürdürüyor. Grupta yapılan ilk maçı Anadolu Efes 84-71 kazanmıştı.

Volkswagen Arena'da yapılacak maç, saat 20.30'da başlayacak.

BAŞANTRENÖRLER İDDİALI
Darüşşafaka Doğuş ve Anadolu Efes'in başantrenörleri, maçla ilgili iddialı açıklamalarda bulundular.

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti yaptığı yazılı açıklamada, seyircileri önünde galibiyet için oynayacaklarını söylerken, "Top 16 turundaki son dört maçımızın üçünü kazandık. Bu hafta da kendi sahamızda oynuyoruz. Son dönemde oyunumuzu arzuladığımız seviyeye çıkardık. Aynı performansı sahaya yansıtırsak kazanmamamız için hiçbir sebep yok" ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise yazılı açıklamasında, yüksek seviyede bir maç beklediğini aktararak, şunları kaydetti:

"Bu maça çok ciddi ve iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Darüşşafaka Doğuş takımına saygı duyuyorum. Çok tecrübeli oyuncuları var. Bizim açımızdan bakıldığında Jon Diebler'in sakatlığı gibi önemli bir sorunumuz var ve oynayamayacak. Sağlık ekibimizden gelen bilgiler doğrultusunda yaklaşık üç hafta bizimle olamayacak. Yüksek seviyede bir maç bekliyorum ve takımım bu önemli maç için hazır olacak."

Sayfa Yükleniyor...