"Başınızı dik tutun çocuklar"

Fenerbahçe yönetimi maç sonunda takımla sıcağı sıcağına toplantı yaptı. Braga'daki yöneticiler takıma "Başınızı dik tutun. Şampiyon olacağız" mesajını verdi

NTV Spor 18.03.2016 - 02:26
"Başınızı dik tutun çocuklar"

Braga maçı sonrasında Portekiz kafilesine önderlik eden yönetim kurulu tüm takımla özel bir toplantı yaptı. Sahada hakemin neler yaptığını gördüklerini söyleyen Fenerbahçe yöneticileri, futbolculara "Başınızı dik tutun. Siz bu turu çoktan hak etmiştiniz. Hakkınızın yendiğini herkes gördü" diyerek moral verdi. Takıma olan güvenlerini dile getiren yöneticiler "Bu maçta olanlar sizin Türkiye'nin en iyi takımı olduğunuz gerçeğine gölge düşürmez. Şampiyon olacağınızdan eminiz" açıklamalarında bulundu.

Kendi aralarında da ayrı görüşmeler yapan yönetim, takımı Galatasaray derbisinden itibaren şampiyonluğa taşıyacak bir ateşleme planı üzerinde de durdu. Yönetim, futbol takımı hakkında moral yemekleri, prim sistemi ve diğer motivasyon kaynakları üzerinde çalışmaya başladı.

Yöneticiler Braga maçıyla ilgili ise sahada hakem komplosuyla karşılaştıklarını konuştu. Yöneticiler, UEFA'nın Türkiye'ye yönelik son günlerdeki adımlarının Milli Takım'a da olumsuz yansımaması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun adımlar atması gerektiği konusunda bitleştiler. Yönetim, Shakhtar Donetsk maçındaki hakem yönetiminin, o turdaki Fred'in dopingli tespit edilmesine rağmen oynamasının ve ardından Braga karşılaşmasında yaşananların kendilerine karşı kasıtlı yapıldığını düşünüyor.

Sarı-lacivertli yöneticiler ayrıca Portekiz'de kendilerine ırkçılık yapıldığı gerekçesiyle bazı temaslarda bulunmayı düşünüyor. Maç içinde ve maçtan sonra yönetim otobüsüne yapılan "Türkler Dışarı" tezahüratına tepki gösteren yöneticiler önümüzdeki günlerde konuyla ilgili girişimde bulunacak.

Sayfa Yükleniyor...