"Sonuna kadar hak ettik"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, PTT 1. Lig'de Samsunspor'u 1-0 yendikleri maça ilişkin, "Maçın başından sonuna kadar oyunu hak ettik" dedi.

NTV Spor 18.03.2016 - 22:16
"Sonuna kadar hak ettik"

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mutlak kazanmaları gereken bir karşılaşma oynadıklarını söyledi.

Samsunspor'un son haftalarda ciddi bir çıkış içerisinde olduğunu ifade eden İldiz, "Beklenen oyunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar oyunu hak ettik. 1-0, üç puan. Şu anda milli maç arasına kayıpsız girmemiz sevindirici. Oturup diğer maçların neticelerine bakacağız." diye konuştu.

"İNANILMAZ GOLLER KAÇIRDIK"
Galibiyetin sevindirici olduğunu vurgulayan İldiz, "Her zaman futbolda bu kadar şanslı olmayabiliriz. İnanılmaz goller kaçırdık. Yakaladığımız fırsatları değerlendirmemiz lazım. Bunun üzerinde biraz daha duracağız. Çünkü çok net kazanabileceğimiz bir maçı 1-0 bitirdik. Allah korusun bir kaza golü yesek bunun açıklaması olmazdı herhalde. Oyuncu arkadaşlarımın verdiği mücadeleden dolayı mutluyum. Samsunspor iyi bir takım, onlara da bundan sonra başarılar diliyorum" dedi.

KORUKIR: MAĞLUBİYETE ÇOK ÜZÜLÜYORUZ AMA...  
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır da oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

İki takım oyuncularının da çok tempolu ve oyunu çirkinleştirmeden güzel futbol oynadığını belirten Korukır, "İlk devre Kardemir Karabükspor bizim çok çalıştığımız yan toptan gol atarak ilk devreyi önde bitirmesini bildi. İkinci devre oyunu çok zorladık, riskler de aldık. Bunun karşılığında oyunu rakip kaleye yıktık. Özellikle Furkan'ın arka arkaya kurtardığı gol pozisyonu var. Müsabakanın hakemlerine ve iki takım futbolcularına çok teşekkür ediyorum. Müsabakanın hakemi gayet iyi maç yönetti. Mağlubiyete çok üzülüyoruz ama verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Korukır, duran toplarda biraz daha fazla çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...