Ivkovic'ten galibiyetin şifreleri

Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovic, "Hücumda iyi tercihler yaptık ve faulleri iyi değerlendirdik" dedi.

NTV Spor 18.03.2016 - 23:07
Ivkovic'ten galibiyetin şifreleri

THY Euroleague Top 16 Turu E Grubu 11. haftasında sahasında Hırvatistan'ın Cedevita takımını 80-76 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Dusan Ivkovic, hücumda doğru tercihler yaparak maçı kazandıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ivkovic, karşılaşmanın ilerleyen bölümünde iyi reaksiyon gösterdiklerini vurgulayarak, "Bugün maça çok daha iyi başlamamızı beklerdim ama iyi yönden bakarsak maçın son dakikasında takım karakter ortaya koydu. Hücumda iyi tercihler yaptık ve faulleri iyi değerlendirdik. Savunmada rakibin orta mesafe şutlarını savunmayı başardık. Set sayılarında sıkıntılar yaşadık çünkü Diebler gibi bir iyi şut atan oyuncumuz yoktu. Doğuş Balbay'ın olmayışı da savunmada sıkıntılar yaşamamıza sebep oldu." değerlendirmesinde bulundu.

HEURTEL: İKİNCİ YARI KARAKTERİMİZİ ORTAYA KOYDUK
Anadolu Efes oyuncularından Thomas Heurtel ise maça iyi başlamadıklarını ama ikinci yarının başlamasıyla karakterlerini ortaya koyarak rakiplerini yendiklerini vurguladı.

MRSIC: ÖNEMLİ RİBAUNTLARI ALAMADIK
Cedevita Başantrenörü Veljko Mrsic, kendileri açısından maçın genelde iyi geçtiğini ancak son bölümde Anadolu Efes'in akıllıca tercihler yaptığını dile getirdi.

Maçın büyük bölümünü önde götürdüklerini dile getiren Mrsic, "Maçın kırılma anlarında önemli ribauntları alamadık. O ribauntlar maçı kaybetmemize sebep oldu. Maçın son iki dakikasında hücumda kötü tercihler yaptık. Anadolu Efes, maçın son bölümünde hücumda akıllıca tercihler yaptı ve maçı kazanmayı bildi" ifadelerini kullandı.

KATIC: MAÇA HAZIRLANACAK VAKİT BULAMADIK
Cedevita oyuncularından Katic ise maça hazırlanmak için fazla vakit bulamadıklarını ancak buna rağmen iyi bir mücadele ortaya koyduklarını kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...