Pınar Karşıyaka - Galatasaray Ekmas maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Basketbol Süper Lig’inde 50. play-off heyecanı başlıyor. Play-off turunda iki galibiyete ulaşan takım yarı finale yükselme başarısı gösterecek. Pınar Karşıyaka, play-off çeyrek final ilk maçında yarın Galatasaray Ekmas'ı ağırlıyor. Normal sezonu 4. sırada tamamlayan Pınar Karşıyaka bu sezon Galatasaray Ekmas ile karşılaştığı üç maçı kazanma başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılılarda rakibini play-off çeyrek finalinde mağlup ederek adını yarı finale yazdırmak istiyor. Peki Pınar Karşıyaka - Galatasaray Ekmas maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 15.05.2024 - 15:14
Pınar Karşıyaka - Galatasaray Ekmas maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Pınar Karşıyaka ve Galatasaray Ekmas play-off çeyrek final ilk maçında karşılaşacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak mücadelede ev sahibi taraftarının da etkisiyle Galatasaray Ekmas’ı mağlup ederek ilk maçtan avantaj yakalamak istiyor. Mücadelenin rövanş karşılaşması 17 Mayıs cuma günü İstanbul’da oynanacak. Serinin üçüncü maça uzaması durumunda ise karşılaşma İzmir’de oynaancak. Peki Pınar Karşıyaka - Galatasaray Ekmas maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın canlı yayınlanacağı kanal…

PINAR KARŞIYAKA - GALATASARAY EKMAS MAÇI NE ZAMAN?

Pınar Karşıyaka ve Galatasaray Ekmas’ın karşı karşıya geleceği mücadele 15 Mayıs Çarşamba günü saat 20.30’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın rövanşı ise Sinan Erdem Spor Salonu’nda 17 Mayıs cuma günü saat 20.30’da oynanacak.

’LAR HER ZAMAN BAMBAŞKADIR”

Türkiye Sigorta Süper Ligi play-off çeyrek final serisinde Galatasaray Ekmas'la karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Biz bu sene hem ligde hem kupada rakibimizi 3 kere mağlup ettik ama bu bir ölçü olmaz çünkü play-off'lar her zaman bambaşkadır." dedi.

8. KEZ RAKİP OLUYORLAR

Galatasaray’la play-off’ta 7. kez rakip olan Pınar Karşıyaka, 1983-1984 ve şampiyon olduğu 1986-1987 finalinde Galatasaray'ı saf dışı bıraktı. Yeşil-kırmızılı ekip, 1994-1995, 1995-1996, 2012-2013 ve 2015-2016'da ise rakibini geçemedi.

Sayfa Yükleniyor...