Inter kıpkırmızı!

Inter bir türlü istikrarı yakalayamıyor. Lacivert-siyahlılar, 9 kişi kaldığı maçta Torino'ya 2-1'le teslim oldu.

NTV Spor 04.04.2016 - 00:04
Inter kıpkırmızı!

Serie A'nın 31. hafta maçında Inter, evinde konuk ettiği Torino'ya 2-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi yarışında çok önemli bir yara aldı.

Maçta ilk golü bulan, ev sahibi Inter oldu. 17. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Mauro Icardi, bu sezon ligdeki 13. golüne imza attı. Son kullandığı 2 penaltı atışından yararlanamayan golcü oyuncu, beyaz noktadaki şanssızlığını da kırmış oldu.

İlk yarı Inter'in tek gollü üstünlüğüyle sona erdi, ancak ikinci yarının 10. dakikasında konuk ekip maça eşitliği getirdi. Maxi Lopez'in asistinde düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Cristian Molinaro, iki yıl aradan sonra Serie A'da golle tanıştı. Beraberlik golünün ardından oyun disiplininden kopan Inter, 57. dakikada Miranda, 72. dakikada Nagatomo'nun kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kaldı.

Bu sezon toplamda 10. kırmızı kartını gören Milano ekibi, 2000'li yıllardaki en agresif sezonunu geçiriyor. Nagatomo'nun müdahalesi sonrası penaltı kazanan konuk ekip 73. dakikada Andrea Belotti'nin golüyle 9 kişi kalan rakibi karşısında öne geçti ve maç Torino'nun 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Ligde 6 maç sonra iç saha mağlubiyeti alan Inter, 55 puanla 5. sırada kaldı. Üst üste ikinci sezonunda Giuseppe Meazza'dan galibiyetle ayrılan Torino ise puanını 36'ya yükseltti ve haftayı 12. sırada tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...