"Play-off oynamak istiyoruz"

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden BOTAŞ'ın başantrenörü Olcay Orak, ligdeki son maçı kazanıp play-off biletini almak istediklerini belirtti.

NTV Spor 05.04.2016 - 14:54
"Play-off oynamak istiyoruz"

Orak, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, iki gün önce Galatasaray ile oynadıkları erteleme maçında iyi mücadele etmelerine rağmen mağlup olduklarını söyledi.

Takım olarak kendilerini play-off'a hazır hissettiklerini dile getiren Orak, "Adana ASKİ ile çok önemli bir maça çıkacağız. Kazandığımız taktirde play-off'a gideceğiz. Adana ASKİ'nin küme düşmemesi için kazanması gereken bir maç olacak. Seyir zevki yüksek bir maç bizleri bekliyor. Taraftarlar iki takıma da destek vermek için bu maça geleceklerdir. Güzel bir maç olacağını düşünüyoruz. Umarım iyi oynayan kazanır" dedi.

Altyapı ağırlıklı genç bir takım olduklarının altını çizen Olcay Orak, "Takımımız bu maçı kazanmak istiyor. Biz altyapı ağırlıklı genç bir takımız. Play-off oynamak hem oyuncularımız için hem kulübümüz için çok değerli. Ligde oynanacak son maç da olsa play-off'a çıkma şansımız halen devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...